top of page

Συνεργασία Workearly & Volton


Συνεργασία Workearly & Volton

Συνεργασία Workearly & Volton


🌟 Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η Volton Ελληνική Ενεργειακή εντάσσεται ως #hiring #partner στα workearly summer schools.


 💼🎓 Η συνεργασία με τη #Volton αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για εμάς και για τους συμμετέχοντες στα προγράμματά μας. 


Η Volton είναι μια αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα της Ενέργειας και αποτελεί μέλος ενός ισχυρού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της είναι η ευελιξία. Για την Volton, η ευελιξία σημαίνει την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, την προσφορά έξυπνων, προσιτών και ολοκληρωμένων λύσεων, καθώς και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Σήμερα, η Volton διαθέτει περισσότερα από 350 έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη πορεία, καθώς και ένα σύγχρονο δίκτυο 35 καταστημάτων, σηματοδοτώντας την είσοδό της στον τομέα του Retail.


Στον Ομίλο Volton, πιστεύουν ότι η πραγματική τους δύναμη είναι οι άνθρωποί τους. Κάθε ένα από αυτούς, χωριστά αλλά και ως ομάδα, διαμορφώνει την ταυτότητα και τον εταιρικό χαρακτήρα της Volton. Οι εργαζόμενοί τους κατέχουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και κυρίως στις προσπάθειές τους να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών τους. Πιστεύουν στις ικανότητες των ανθρώπων τους και επενδύουν σε αυτούς μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης. Καθημερινά, τους ενθαρρύνουν να αναπτύσσουν τις ιδέες τους, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη. Αναγνωρίζουν την προσπάθεια και την επιβραβεύουν. Επιπλέον, φροντίζουν να παρέχουν ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με ίσες ευκαιρίες για όλους.


Η Volton θα συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα των summer schools και θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες ατομικά, με στόχο να επιλέξει τους υποψηφίους που ταιριάζουν περισσότερο στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.



bottom of page