top of page

Στρατηγική Συνεργασία Workearly και Αρχειοθήκης


Στρατηγική Συνεργασία Workearly και Αρχειοθήκης

Στρατηγική Συνεργασία Workearly και Αρχειοθήκης


Μέσω της συνεργασίας αυτής, θα δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους των HR, Business και Τεχνολογικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Workearly, να εργαστούν στην Αρχειοθήκη, εκ των κορυφαίων Εταιρειών Information & Data Management Services στην Ελλάδα η οποία διαθέτει πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού με λύσεις και υπηρεσίες ψηφιακής και φυσικής διαχείρισης εγγράφων, πληροφορίας και data logistics.


Επιπλέον το προσωπικό της Αρχειοθήκης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα του Workearly.


Λιγα λόγια για το Workearly powered by Reatcode Group. 

  • Αποτελεί την πιο δημοφιλή εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling για Τεχνολογικές ειδικότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου, συνεργαζόμενο με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley. Μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. 

  • ​ Παρέχει Certified Training Programs τα οποία ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που  απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον.Η αναγνωρισμένη καινοτομία του Workearly, συνδυάζει στοιχεία των πιο σύγχρονων τάσεων της επαγγελματικής εκπαίδευσης παγκoσμίως, όπως το Coaching και το Microlearning.

  • Έχει ψηφιστεί ως η εκπαιδευτική πλατφόρμα της χρονιάς για το τρέχον έτος με διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή με τον HRCI - USA, την Opta by Stats Perform αλλά και την Credly by Pearson, και προτείνεται από τα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια στους αποφοίτους τους ως η καλύτερη εκπαιδευτική λύση για την είσοδο στην αγορά εργασίας.

Η στρατηγική συνεργασία της Αρχειοθήκης με το Workearly , όχι μόνον υπογραμμίζει την αξία της καινοτομίας στην εκπαίδευση, αλλά αντανακλά επίσης την αφοσίωση και των δύο οργανισμών στη δημιουργία ενός εργατικού δυναμικού που εξελίσσεται σε ένα επαναστατικό επαγγελματικό περιβάλλον.


Περισσότερες πληροφορίες για την Αρχειοθήκη και το Workearly μπορείτε να βρείτε στο www.archeiothiki.gr και στο www.workearly.gr


✉️ Περισσότερες πληροφορίες: business@workearly.gr



bottom of page