top of page

Workearly και iRepair προωθούν την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων


Workearly και iRepair προωθούν την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων.

Workearly και iRepair προωθούν την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων.


Η iRepair βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που μεριμνούν για την Ανάπτυξη και Εκπαίδευση του προσωπικού τους, παρέχουν προνόμια στους ανθρώπους τους και θέλουν να τους βλέπουν να προοδεύουν. Το Workearly φροντίζει για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία του αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για το upskilling σε εργαλεία και μεθόδους της σύγχρονης αγοράς.


Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πρόσφατα και έχει έναν σταθερό χρονικό ορίζοντα

υπογραμμίζοντας την κοινή δέσμευση του Workearly και της iRepair για την δημιουργία μιας εργασιακής κουλτούρας συνεχούς μάθησης. Με την ενσωμάτωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Workearly στις πρωτοβουλίες employee engagement & benefits και επαγγελματικής ανάπτυξης της iRepair οι εργαζόμενοι θα επωφελούνται από μια ποικιλία μαθημάτων και ασκήσεων ενίσχυσης δεξιοτήτων.


Το Workearly διαθέτει ένα πολύ μεγάλο content library ωστε να δώσει στους εργαζομένους την δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων ανάλογα με την αγορά που δραστηριοποιούνται οι εταιρικοί πελάτες. Από certification programs στον κλάδο του HR (HR School by Workearly]), όπως τα HR Bootcamp , HR Management και Hospitality Recruiting μέχρι courses και schools σε τεχνολογικούς κλάδους ( Data Science School by Workearly ), όπως αυτοί των Data Science , Web Development / Programming , Marketing Analytics , Fintech , Business και Healthcare Analytics .


Η edTech πλατφόρμα του Workearly απευθύνεται σε εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα που θέλουν να αναπτύξουν δεξιότητες γρήγορα και με διασκεδαστικό τρόπο (gamification), αλλά και να πιστοποιηθούν σε κορυφαίους επαγγελματικούς τομείς. Είναι ένα brand το οποίο έχει εξελίξει επαγγελματικά χιλιάδες εργαζομένους, με μια τεράστια κοινότητα αποφοίτων σε πλατφόρμες όπως το Linkedin. Έχει κατακτήσει τη δημοτικότητα τόσο μεταξύ νέων εργαζομένων όσο και εταιρειών, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και φυσικά την Ελλάδα. Έχει ψηφιστεί ως η εκπαιδευτική πλατφόρμα της χρονιάς για το τρέχον έτος με διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή με τον HRCI - USA, την Opta by Stats Perform αλλά και την Credly by Pearson, και προτείνεται από τα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια στους αποφοίτους τους ως η καλύτερη εκπαιδευτική λύση για την είσοδο στην αγορά εργασίας.



Η στρατηγική συνεργασία, του Workearly με την iRepair, όχι μόνον

υπογραμμίζει την αξία της καινοτομίας στην εκπαίδευση, αλλά

αντανακλά επίσης την αφοσίωση και των δύο οργανώσεων στη

δημιουργία ενός εργατικού δυναμικού που εξελίσσεται σε ένα

επαναστατικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Commentaires


bottom of page