top of page

Το Workearly Greece σε συνεργασία με την Klarna κάνει την επένδυση στην εκπαίδευση προσιτή σε όλους


Το Workearly Greece σε συνεργασία με την Klarna κάνει την επένδυση στην εκπαίδευση προσιτή σε όλους

Το Workearly Greece σε συνεργασία με την Klarna κάνει την επένδυση στην εκπαίδευση προσιτή σε όλους


Τώρα οι έξυπνοι τρόποι πληρωμής με 3 άτοκες δόσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις εκπαιδευτικές σας δαπάνες.


Το Workearly, η πιο δημοφιλής εκπαιδευτική πλατφόρμα reskilling και επαγγελματικών δεξιοτήτων στην Ελλάδα και η Klarna, η κορυφαία εταιρεία ευέλικτων πληρωμών και αγορών με 150 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές σε 45 χώρες, συνεργάζονται ώστε να παρέχουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις αγοράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων.


Με την Klarna μπορείτε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς του εκπαιδευτικού προγράμματος, course, school ή bootcamp σας σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Η αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα είναι μια εναλλακτική της πιστωτικής σας κάρτας και σας προσφέρει την ευελιξία που θέλετε, όποτε τη θέλετε, χωρίς να χάνετε τον έλεγχο.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ελευθερία σε συνδυασμό με την πλήρη ασφάλεια, διαφάνεια και επισκόπηση των συναλλαγών σας,

Η πλατφόρμα του Workearly απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει δεξιότητες γρήγορα και με διασκεδαστικό τρόπο (gamification), αλλά και να πιστοποιηθεί σε επαγγελματικούς ρόλους με υψηλή ζήτηση, απολαβές και υποσχόμενο μέλλον.

Στο Workearly, μπορεί ένας ψυχολόγος να γίνει HR Professional, ένας λογιστής Αναλυτής Δεδομένων, και ένας φοιτητής να μάθει προγραμματισμό λύνοντας ασκήσεις με θέμα την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης οι διεθνείς συνεργασίες του όπως αυτή με τον HRCI – USA, την Opta by Stats Perform αλλά και την Credly by Pearson, καθιστούν τα βιογραφικά των αποφοίτων άκρως ανταγωνιστικά. Διαθέτει ένHRα πολύ μεγάλο content library από courses, bootcamps και playgrounds όπως τα Data Science, Sports Analytics και HR Schools.

Πλέον το Workearly συνεργάζεται και προτείνεται από τα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια στους αποφοίτους τους ως η καλύτερη εκπαιδευτική λύση για την είσοδο στην αγορά εργασίας.

Η νέα συνεργασία του με την Klarna, στις αγορές εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πιστοποιήσεων, στοχεύει σε μία σημαντική διευκόλυνση στους υποψήφιους εκπαιδευόμενους να επενδύσουν στο μέλλον τους χωρίς να ξεφύγουν από τον μηνιαίο τους προϋπολογισμό.


bottom of page